Am găsit o ofertă pentru tine! Puteți folosi creditul personal de până la 9.000 MDL. Comanda este 100% online, primiți o pre-aprobare după introducerea datelor. Hai sa continuăm?

Credit Imediat

Контактная информация:

Informații de contact:

Contactele trebuie făcute prin e-mail: [email protected] sau prin contact telefonic +351 910 730 313

**După primirea tuturor documentației necesare, cererea dumneavoastră poate fi aprobată în mai puțin de 1 oră.

Disclaimer: oEmpresto nu este o instituție de credit sau o societate financiară și nici nu acceptă depozite sau alte fonduri rambursabile în condițiile Decretului-Lege nr. iulie.

OEmpresto nu este intermediar de credite, si nu presteaza servicii de intermediere a creditelor sau servicii de consultanta in conditiile Decretului-lege 81-C/2017, din 7 iulie. Olent se limitează la diseminarea de oferte promoționale pentru carduri personale de credit și de credit de la companii înregistrate și reglementate corespunzător.

OEmpresto se limitează doar la trimiterea de oferte de împrumut prin e-mail, și nu oferă servicii și nu acceptă trimiterea oricărui tip de document, în niciun fel.

Puteți contacta oEmpresto prin e-mailul [email protected] sau la numărul de telefon +351 910 839 222 de luni până vineri de la 13:00 la 15:00.